De bedste konsulenter

BetaPack er ikke en produktionsvirksomhed, men en løsningsvirksomhed
– vores dygtige konsulenter er med hele vejen!

Vi kan med stolthed sige, at vi har de bedste konsulenter. Det er en hjørnesten i vores virksomhed, at de mennesker, der har med kunderne og vores produkter at gøre, ved hvad de taler om. Det er vigtigt fordi vi har mange tekniske produkter i vores sortiment, men mest af alt fordi vi vil stå inde for den service og vejledning, vi giver vores kunder!

Slider_4statementsVores konsulenter er en vidensbank og har opbygget en erfaring og et kendskab til både marked og produkter, som vi er særdeles stolte af. De holder øje med udviklingen indenfor bølgepap fremstilling, nye teknologier og tendenser, og deres erfaring og årvågenhed gør, at de lynhurtigt kan finde den løsning der passer jer bedst.  De er med hele vejen fra det første møde, hvor forventninger og ønsker bliver afstemt, og til I står med den færdigproducerede løsning i hænderne.

Vi har mange kunder, som vi har haft gennem mange år, og det har vi fordi vi sætter os ind i kundernes behov, opbygger et indgående kendskab til vores kunders produkter, ved hvad vi laver, og hvordan vi gør det bedst… Test os gerne af!