Samarbejdspartnere

På pap har vi en stærk samarbejdspartner i tyske Schumacher. Læs mere om Schumacher på: http://www.schumacher-packaging.com
20 års samarbejde med tysk gigant har vist vejen til den bedste kvalitet til lave priser! BetaPack og Schumacher Packaging har igennem de seneste 20 år leveret bølgepap til det danske marked. Baseret på tysk grundighed, optimeret produktion, og et stort kendskab til det danske marked har BetaPack, med udviklings, salgs- og logistikafdeling i Danmark, de perfekte rammer til at servicere på et højt fagligt niveau. Med vores base i Hørning syd for Århus har vi et ideelt udgangspunkt for at servicere hele landet.

Koncernen Schumacher Packaging

Siden starten i 1948 har Schumacher Packaging igennem årene udviklet sig til en europæisk koncern indenfor alle typer papirbaseret emballage. I dag har koncernen produktion på fabrikker i både Tyskland og Polen, og drives af 3. generation som en dynamisk familieejet koncern. Koncernens fabrik i Ebersdorf er den største enkeltstående bølgepapfabrik i Europa, hvor der bl.a. også er et højlager med plads til 100.000 paller kunde- tilpassede emballager. Schumacher Packaging går mod strømmen og bygger komplet ny bølgepapfabrik i Nordtyskland.

Se mere på: www.schumacher-packaging.com

Schumacher Packaging går mod strømmen og bygger komplet ny bølgepapfabrik i Nordtyskland

Til forskel fra øvrige aktører i papir og bølgepapbranchen som drosler ned, har Schumacher Packaging i 2015 opført en komplet ny bølgepapfabrik i Greven, Nordtyskland.
Fabrikken er udstyret med nyeste teknologi, og med en geografiske placering tæt på lufthavn og motorvejsnet til Danmark giver det nye muligheder for vores eksisterende og kommende kunder. Fabrikken får en kapacitet på ca. 200 millioner m2 bølgepapemballage om året. Denne investering understreger koncernens innovative tilgang til kontinuerlig vækst og tilpasningsevne til kundernes behov. scan11.pdf